Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Има ли 110 коня, май няма. 115 коня е добър избор.
    Има!
    И е 1/1 със 115к.с. просто първите мсесци на 2001г. се води 110к.с.
    Първоначално публикувано от gecatax Покажи съобщение
    Колеги, мой познат само ме занимава че искал да си взема АР156-147 до 3000лв.
    Това което му казах е да търси дизел(съгласи се) и ако е 1.9 да е 110 или 115к.с. обаче до 3000лв. няма много 156 с тези двигатели и му остава варианта за 2,4 136к.с. та имам и аз тука едно питане, 1.9 115к.с. по-добре ли е от 2.4 136к.с. и в крайна сметка когато парите са определящи 2,4 136 добър избор ли е, защото отказа да търси 1.9 105к.с. , за 3000лв. може да си намери добра 156 2,4 136к.с. и му казах че това му е варианта иначе до тези пари трябва някой да е много на зор да си продаде 147 с 1,9, а на 156 за тези пари дали има 2 обяви в нета като цяло(за 110 и 115 става въпрос)
    Поздрави и весели празници!
    136к.с. е възможно най-лошия вариант!
    С оглед на напредналата възраст на колата и проблемната с възрастта турбина, от тук на татък, по-големия мотор е с по-скъпо струваща поддръжка, данък, застраховка и т.н......
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от gecatax Покажи съобщение
      ....
      Е аз и тези другите разходи ги броя, защото те също трябва да се платят и не са малко пари, та сметката си отива към 4500лв. общо....
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Е аз и тези другите разходи ги броя, защото те също трябва да се платят и не са малко пари, та сметката си отива към 4500лв. общо....
        Не го знам, спомена нещо за инвалидна а там вече не знам какви са парите за данък и застраховка. Ще го видя какво ще търси, той малко и да му говоря не възприема, ама както и да е.Казах му дай още 1000-1500лв. и си вземи cf3 той не иска дебела глада явно си е намислим че иска 2,4 136, и ние няма какво да си пишем вече само да пълним темата с глупости.Казах му после само да те чуя да плюеш марката с ключа за гумите по
        Alfa romeo 156 2.4JTD 140HP

Comment

• Здравейте,за пръв път пиша във форума и се извинявам ако въпросите ми са некомпетентни.Решил съм да сменям колата и съм се спрял на алфа 147 с 4/5 врати.Не съм карал алфа досега,затова ми е трудно да се орентирам в обявите.Ако някой има лични наблюдения за читав автомобил да сподели и да си кажете мнението за тази обява http://www.cars.bg/c546259. Весели празници на всички.

Comment

• Първоначално публикувано от valtro Покажи съобщение
            Здравейте,за пръв път пиша във форума и се извинявам ако въпросите ми са некомпетентни.Решил съм да сменям колата и съм се спрял на алфа 147 с 4/5 врати.Не съм карал алфа досега,затова ми е трудно да се орентирам в обявите.Ако някой има лични наблюдения за читав автомобил да сподели и да си кажете мнението за тази обява http://www.cars.bg/c546259. Весели празници на всички.
            Трябва да бъдеш много внимателен с коли в които са инвестирани много пари и се продават на ниска цена, ако не разбираш я закарай задължително в сервиз.
            Винаги си задавам въпроса- защо се продава или защо искат да се отърват от нея
            Може и да няма скрити дефекти, просто я виж и ако ти хареса я закарай да я видят по- обстойно.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Или просто им е омръзнала .....
              Не трябва само песимизъм.
              ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                Или просто им е омръзнала .....
                Не трябва само песимизъм.
                Човек винаги трябва да е нащрек, за да не страда после
                когато купувах една кола, продавача ми обърна внимание как нивото на антифриза е на максимума, кой го прави това- никой. Бях почти сигурен, че колата губи антифриз, но колата ми хареса и игнорирах това, след около 500 км радиатора текна при огледа не видях теч, беше налята добавка.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• И тоя волан не е от тази кола
                  '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
                  '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

• и кой каза,че волана не е от тази кола,колата аз е продавам(моя е),преди беше с навигация

Comment

• Тото,здравей.Би ли казал къде и кога мога да видя колата неделя или понеделник,в момента не съм в София.Може да ми пишеш и на мейл valtrovaltro@yahoo.com.

Comment

• Първоначално публикувано от totoza Покажи съобщение
                        и кой каза,че волана не е от тази кола,колата аз е продавам(моя е),преди беше с навигация
                        Много ми е интересно, каква е причината за продажбата, след инвестирани 3000лв. в колата?
                        sigpic

Comment

Много ми е интересно, каква е причината за продажбата, след инвестирани 3000лв. в колата?
                          причината за продажбата, след инвестирани 3000лв. в колата?
                          Е,че от 1 месец имам вече 2 дете и ми е малка вече

Comment

• Ако не я продадеш скоро..дай да пазариме салона нещо :P
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Чакай, че ми стана интересно...
                              Колега, искаш да кажеш, че ти разбра, че тая кола ти е малка, преди един месец, когато се роди второто дете?
                              Девет месеца по-рано не знаеше, че колата е малка за две деца и наля 3000-4000лв. у нея?
                              sigpic

Comment

Чакай, че ми стана интересно...
                                Колега, искаш да кажеш, че ти разбра, че тая кола ти е малка, преди един месец, когато се роди второто дете?
                                Девет месеца по-рано не знаеше, че колата е малка за две деца и наля 3000-4000лв. у нея?

Колега нищо лично,но не мислиш ли,че човека не трябва да си разказва живота пред целия форум? Някои ако има сериозен интерес,кара я на сервиз,ако му изнася купува,ако не по живо, по здраво и това е.

Comment

Working...
                                X